Peliitat parempi Turussa

TUTO Hockey – Peliitat

2-4 (1-1, 1-2, 0-1)

Tilastot

TUTO Hockey ja Peliitat kohtasivat lauantaina Turun Marli Areenalla ja ottelun voitti lopulta Peliitat maalein 4-2.

Turkulaiset tulivat otteluun hyvin ja ensimmäinen erä oli täysin TUTOn näytöstä. Erätauolla maalisarakkeessa oli kuitenkin molemmilla yksi, kun kotijoukkueen Jasper Lindstenin lisäksi Peliittojen Eetu Elo osui uransa ensimmäisessä Mestis-ottelussa.

Kahden erän jälkeen vierailijat johtivatkin ottelua jo 3-2, eikä TUTO enää saanut vastustajaansa kiinni. TUTOn toisesta osumasta vastasi Hannu Kuru, kun taas Peliitoilta kakkoserässä osuivat Tuukka Rajamäki ja Jesse Häkkinen

Päätöserässä viimeisen niitin ja lukemat 2-4:ään laukoi Peliittojen Häkkinen illan toisella osumallaan.

TUTO pelaa seuraavaksi keskiviikkona, kun Marli Areenalle vieraaksi saapuu sarjakärki Jukurit. Liput otteluun voit hankkia ennakkoon TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...