Otteluraportti: Tappiollinen torstai-ilta Tampereella

KOOVEE – TUTO Hockey 7-3 (1-2, 2-0, 4-1)

Tilastot

Kevään voittosaldo pysyy nollilla, kun KOOVEE vie ottelun 7-3 numeroin.

Ensimmäisen erän alkuminuuteilla TUTOn otteet olivat sopivan särmikkäitä. Hienoinen hallinta tuottikin tulosta kohtuullisen nopeasti, kun Roope Kallio heitti ensimmäisen lätyn pussiin Mikke Levon ja Mikko Laineen avustamana.

Turkulaiset ehtivät nauttimaan johtoasemastaan vain hetken, sillä KOOVEE tasoitti puntit ylivoimalla Lauri Huhdanpään toimesta varsin nopeasti. Turhia murheita tämä ei TUTOlaisille kuitenkaan tuottanut – paluu kuskin paikalle tapahtui Valtteri Ilomäen osumalla, jonka petasivat Aleksi Poikola ja Jonne Jantunen.

Toinen kolmannes aloitettiin TUTOn 1-2 johdossa ja vieläpä ylivoimalla. Erän alkupuolella turkulaiset olivatkin selkeästi niskan päällä, mutta tulosta ei vain syntynyt. Valitettavasti Mansen pojille onnetar oli suosiollisempi. Ensin Ville Pelttari tasoitti numerot tulostaululla, jonka jälkeen Santeri Sillanpää vei KOOVEEn maalin johdossa kohti kolmatta erää.

Viimeisen erän ensimmäiset tilastomerkinnät synkensivät TUTOn iltaa entisestään. Santeri Sillanpää vei tamperelaiset jo 4-2 johtoon ennen puoltaväliä. Tuskan tuottamista jatkoi Niko Lahtinen vain muutaman minuutin jälkeen, vieden KOOVEEn jo kolmen maaliin johtoon.

TUTO pääsi peliin vielä hetkeksi mukaan Valtteri Ilomäen ylivoimamaalilla, jonka syöttäjinä toimivat Aleksi Poikola ja Kristian Tuohilampi. Valitettavasti etsikkoaika jäi lyhyeksi, sillä myös KOOVEEn seuraava ylivoima oli tuloksellista: 6-3 maalista vastasi Matias Haaranen. Viimeisen naulan illan arkkuun löi Niklas Mattila, jonka 7-3 maali päätti turkulaisittain synkeän illan Hakametsässä.

TUTOn pelit jatkuvat lauantaina 27.2. Espoossa, K-Espoon vieraana. Ottelu alkaa klo 17.00, ja sitä voi seurata Ruutu+ -palvelusta.

Ottelun huippuhetket

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...