Otteluennakko: LeKi - TUTO Hockey Julkaistu pe 31 elo 16:02

Sarjakauden avaukseen on enää alle kaksi viikkoa aikaa ja harjoitusotteluita TUTOlla on ohjelmassa kaksi. Sarja-avauksen ollessa ovella, päävalmentaja Juhani Tamminen nostaa esiin positiivisia asioita.

- Kolmen ensimmäisen ketjun osalta kokoonpanot ovat alkaneet löytää lopullista muotoa. Tietysti Pasi Hirvonen ja Antti Reivonen muuttavat asetelmia palatessaan sairastuvan puolelta takaisin riviin. Tämän illan jälkeen ollaan jälleen viisaampia siitä, millaisella koostumuksella meidän neljäs hyökkäysketjumme tulee lähtemään sarjaan.

Vaasassa pirteästi esiintynyt nelosketju oli muotoa Aarnio - Hakulinen - Mäkinen, kun taas Vantaalla oli jäällä astetta fyysisempi vedos Rautajoki - Heinimäki - Je. Virtanen. LeKiä vastaan nelosketju on muodossa Rautajoki - Hakulinen - Mäkinen. Kokoonpanot elävät siis jatkuvasti.

- Antti Virtasella on tänään lepovuoro. Aamujään jälkeen tehtiin päätös, että säästellään Anttia tosipeleihin ja täten Teemu Aarnio ottaa hänen paikkansa ykkösketjun oikealla laidalla, Tamminen kertoo.

- Yhden maalin pelejä nämä harjoituskauden ottelut ovat olleet Mestis-joukkueita vastaan ja sellaista uskallan tänäänkin odottaa.

Maalilla aloittaa Tommi Virtanen.

 

Ottelun kokoonpanot kokonaisuudessaan näet tästä.