Kaarlehto kaatoi KeuPan

TUTO Hockey – KeuPa HT

4-0 (1-0, 1-0, 2-0)

Tilastot

TUTO Hockey vei voiton Kupittaalla, kun Karolus Kaarlehto nollasi Keuruun vierasjoukkueen. KeuPa HT kaatui lopulta lukemin 4-0 ja pisteet jäivät tällä kertaa Turkuun.

”KeuPa tuli tosi hyvin peliin. TUTOn osalta aluksi pieni jännittyneisyys näkyi, eikä pysytty kiekossa. Alussa oli hiukan huolimatonta peliä”, pohti kotijoukkueen päävalmentaja Miika Elomo ottelun päätteeksi.

”Saatiin ekassa erässä luotua vaarallisempia maalipaikkoja kuin kaveri. Siinä olisi pitänyt naulata”, kommentoi joukkueensa esitystä KeuPa HT:n päävalmentaja Mikko Heiskanen.

Ottelun ensimmäisessä erässä KeuPa tuntui olevan kaukalon herra, vaikka pelikenttää suhattiinkin päädystä toiseen ja molemmat joukkueet olivat kiekossa kiinni.

Kotijoukkueen maalissa Karolus Kaarlehto oli kovan tykityksen kohteena, mutta mies ei murtunut paineen alla edes alivoimaa pelattaessa. Sen sijaan TUTO pääsi yllättämään Keuruun miehet ja Kalle Moisio iski TUTOn avauserässä johtoasemaan.

”Aivan jäätävä esitys Karolus Kaarlehdolta tänään. Hän oli ottelun paras pelaaja”, hehkutti Tarmo Reunanen heti ottelun päätteeksi.

Vahvana toiseen erään ja paine vieraan päätyyn

Toiseen erään luisteli varsin päättäväinen kotijoukkue. TUTO oli erätauon aikana nostanut panoksia ja paine alkoi siirtyä vierasjoukkueen päätyyn. Painostus kannatti. Aki Juusela ampui ottelun toisen maalin vierasjoukkueen säkkiin. Kolmanteen erään lähdettiin TUTOn johtaessa ottelun 2-0.

”Toinen erä on ollut TUTOlla vahva koko kauden. Käännettiin peli meille ja saatiin lisää johtomatkaa”, kommentoi Elomo.

Hikihaastattelussa Kalle Valtola kehui joukkueensa puolustuspeliä.

”Hyvin ollaan vedetty. Puolustus on ollut hyvää, joten jatketaan samaan malliin. Isketään paikoista lisää kohti verkkoa.”

Viimeisessä erässä nähtiin yhä kiihkeämpää peliä ja kamppailua kiekosta. KeuPa oli selkeästi sisuuntunut toisen erätauon aikana. Joukkueet sinkoilivat päädystä toiseen ja kiekko yritti pysyä pelaajien tahdissa mukana.

Enää ei hölmöilty tai hankittu turhia jäähyjä, vaan molemmat joukkueet olivat keskittyneet taistelemaan kiekosta. TUTO pääsi kuitenkin niskan päälle jo kolmannen kerran. Maalista huolehti Julius Vähätalo.

Lopulta Aki Juusela viimeisteli ottelun ja kuljetti kiekon tyhjään maalin sinetöiden ottelun loppulukemiksi 4-0.

”Parempi voitti. Molemmilla oli paikkoja, mutta me pystyttiin käyttämään ne paremmin”, summasi Reunanen.

Myös lätkäkansaa nähtiin Marli Areenalla poikkeuksellisen paljon, sillä illan ottelu oli sekä Lausteen lähiöpeli että opiskelijapeli. TUTO sai hienolle voitolleen ansaitsemansa yleisön.

TUTO Hockey luistelee seuraavan kerran perjantaina Kokkolassa vastassaan Hermes. Marli Areenalla pelataan maajoukkuetauon jälkeen perjantaina 11.11., jolloin vastassa jälleen Hermes.

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...