Julius Pohjanoksa TUTOon Julkaistu ti 14 maalis 18:55

Julius Pohjanoksa TUTOon

Vapaasti siirtyvien nuorten pelaajien listalle nimetty maalivahti Julius Pohjanoksa palaa TUTOn vahvuuteen. Samalla TUTO Hockey tiedottaa, että Pohjanoksan kanssa on tehty pelaajasopimus kahdesta seuraavasta kaudesta. 

Pohjanoksa on pelannut tällä kaudella Turun Palloseuran A-nuorissa, sekä kaksi ottelua Mestistä TUTOn riveissä. TUTO Hockeyn urheilutoimenjohtaja Elmo Aittolan mukaan Pohjanoksan kiinnittäminen kahdeksi seuraavaksi kaudeksi oli todella helppo ja mieluisa ratkaisu.

”Pohjanoksa oli kuluneella kaudella A-nuorten SM-Liigan paras maalivahti. Hän pelasi myös erinomaiset pelit meillä joulukuussa, kun oli paikkaamassa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa ollutta Karolus Kaarlehtoa. Näiden näyttöjen kautta oli helppoa sopia Pohjanoksan kanssa tulevaisuudesta.”

 

Pohjanoksa ja Nurmi TUTOn vahvuudessa

Loppukauden osalta Pohjanoksa on valmiudessa Kaarlehdon ja Rasmus Rinteen takana. Kenttäpelaajista hyökkääjä Markus Nurmi jatkaa TUTOn vahvuudessa myös pudotuspelien alkaessa. TPS:llä on loukkaantumisten sattuessa oikeus kutsua Nurmi takaisin kokoonpanoonsa.

Puolustaja Tarmo Reunanen puolestaan on toistaiseksi TPS:n mukana.