Kuvaajamme Shaun Duncan ikuisti sunnuntaina pelatun 90-vuotisjuhlaottelun upeisiin kuviin. Tässä on juhlaottelun kuvakooste, olkaa hyvät.  Lisää juhlaottelun kuvia löytyy täältä.

Ennen virallista osuutta legendat ehtivät yhteiskuvaan. Vasemmalta: Ville Heinonen, Seppo Lindström, Jouni Tuominen, Urpo Ylönen ja Tuukka Pulliainen

TuTo ry:n ja TUTO Hockeyn Palkitsijat saapuivat punaiselle matolle ensimmäisenä.

Ensin palkittiin TuTo ry:stä Henry Toivari  ja vuoden tutolaisena Ari Vahala

Juhlaottelussa Legenda-näytttelyyn nimettiin Tuukka Pulliainen, Ted Donato ja Ville Heinonen

TUTO-Legendat Urpo Ylönen ja Seppo Lindström saapuivat vastaanottamaan uuden jäsenen jäädytettyjen pelinumeroiden kerhoon

Joukkueet seurasivat juhlallisuuksia vaihtoaitiosta.

Jouni Tuominen sai pelipaitansa jäädytettävällä pelinumerollaan Seppo Lindströmiltä ja Urpo Ylöseltä.

Juhlaväki siirtyi seuraamaan paidan nostoa Marli Areenan kattoon

Jatkossa Marli Areenan katosta löytyy myös Jouni Tuomisen pelipaita (20)

Illan juhlittu sankari tiputti TUTO Hockeyn ja Ketterän välisen ottelun avauskiekon.

Ennen juhlaottelun alkua kuultiin vielä Maamme laulu Suvi Åkermanin esittämänä.

TUTO pelasi avauserän retropaidoissa. TUTOn maalilla nähtiin puolestaan Julius Pohjanoksa

Avauserä oli tiukasta väännöstä huolimatta vielä maaliton

Välillä tarvittiin talutusapua…

…Pelit pääsivät jatkumaan terän vaihdon jälkeen.

Erätauolla kansaa viihdytti kaupungin värikkäin bändi Badfellas

Legendan nimikirjoitukset olivat haluttuja

Käytävillä oli paikoin tungosta

Joukkuekuvat ja lippupaketit kävivät kaupaksi A-nuorten ylläpitämällä myyntipisteellä.

Ketterä avasi maalihanat toisessa erässä, mutta TUTO pääsi mukaan juhliin erän puolivälissä Juho Virtasen kavennettua tilanteeksi 1-2.

Virtanen onnistui toistamiseen vajaat neljä minuuttia myöhemmin, kun Oskari Siiki oli välissä onnistunut maalinteossa, siirtyi TUTO jo 3-2 johtoon

Selkeän johdon muuttuminen tappiotilanteeksi sai vieraiden vaihtopenkin epäuskoiseksi

Katsomon puolella muuttuneesta tilanteesta osattiin sen sijaan ottaa ilo irti.

Katsomon puolelta kotijoukkue sai tukea  2307 silmäparilta, joka oli ottelun ratkaisuhetkillä se kuuluisa kuudes kenttäpelaaja.

Mikko Laine viimeisteli kolmannessa erässä loppulukemiksi 4-2, näin ollen TUTOlle voitto ja kolme pistettä.

Ottelun jälkeen oli onnitteluiden ja kiitosten vuoro.

Seuraava kotiottelu

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...