Pääsyliput 2018-19

 

 

Liput TUTO Hockeyn Mestis-otteluihin myy:

 

 

Tapahtuman aikataulu

 

Ennakkolilipunmyynti päättyy ennakkomyyntipisteissä tuntia ennen ottelun alkua. Marli Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, ellei muuta ilmoiteta. Aikataulu on voimassa sekä A-nuorten SM-liigaotteluissa että edustusjoukkueen Mestis-otteluissa.

 

PUDOTUSPELIT 2019

TUTO Hockeyn kotiotteluihin liput voi ostaa ennakkoon edullisemmin Lippupisteen myyntipaikoista. Marli Areenan lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

 

VÄLIERÄT

Pääsylippujen hinnat sisältävät palvelumaksun. TUTO ei vastaa ennakkomyyntipisteiden palvelumaksumuutoksista, mutta pyrkii tiedottamaan niistä mahdollisuuksien mukaan.

Lippupisteen verkkokaupassa ja ennakkomyyntipaikoissa peritään myös 1.1.2018 alkaen ostotapahtumakohtainen toimitusmaksu. Verkkokaupassa toimitusmaksu on 1 euron ja ennakkomyyntipaikoissa 2 euroa. Lue laajempi uutinen toimitusmaksusta ja katso havainnekuva aiheesta tästä.

Erikoislippu

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet**.

Rekisteröitynyt kannattaja

**Rekisteröitynyt kannattajaryhmän jäsen = TUTO Rebels -yhdistyksen jäsen tai TUTO Hockey Oy:n tunnustaman muun sellaisen rekisteröidyn yhdistyksen jäsen, joka säännöissään ilmoittaa kannattavansa TUTO Hockeytä. Kannattajayhdistys toimittaa TUTO Hockey Oy:lle ajantasaisen jäsenluettelon, jonka perusteella rekisteröitynyt kannattaja saa etuhintaisen kausikortin tai lipun.

Perhelippu

TUTO Hockeyn perhelippu sisältää pääsyliput kahdelle aikuiselle ja 1-5 lapselle/nuorelle. Perhelippu on myynnissä sekä Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa että Marli Areenan ovella. Oston yhteydessä annetaan vain yksi lippu, jolla koko ryhmä (2 aikuista ja 1-5 nuorta) pääsee suoraan sisälle. Ryhmän on tultava otteluun saman aikaisesti.

Saattajalippu

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat TUTO Hockeyn kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2018-19. Lipun saa ottelupäivinä Marli Areenan lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

 

Ennakkolipunmyyntipaikat Turun seudulla

 

  • K-Citymarket (Länsikeskus, Kupittaa, Ravattula, Skanssi)
  • Prisma (Itäharju, Mylly, Tampereentie, Länsikeskus, Piispanristi)
  • Wiklund
  • Stockmann
  • Naantalin Matkailu
  • Lippu.fi

Lippupisteen koko Suomen myyntiverkosto löytyy täältä,  jokaisesta niistä voi ostaa lippuja TUTOn kotiotteluihin.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FINAALIT

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Runkosarja 2018-19

TUTO Hockeyn edustuksen runkosarjan kotiotteluihin liput voi ostaa ennakkoon Lippupisteen myyntipaikoista, joista liput saa jopa viisi euroa edullisemmin. Marli Areenan lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Lipputyyppi Ennakkoon Ovelta
Aikuinen 17 21
Erikoislippu* 12 16
Nuori (7-16-vuotiaat) 5 7
Perhelippu 2 aikuista ja 1-5 lasta/nuorta 35 45

PUOLIVÄLIERÄT