TUTO- JA KAUSIKORTIT MYY LIPPU.FI

 

Mestis

Liput ja TUTO-/ kausikortit TUTO Hockeyn Mestis-otteluihin myy:

 

Osta lippusi täältä!

Lue uutinen täältä!

 

Nuorten SM-liiga

TUTO Hockeyn A-nuorten otteluihin lippuja on myynnissä vain Areenan lipunmyynnissä, ellei toisin ilmoiteta.

 

Tapahtuman aikataulu

Ennakkolilipunmyynti päättyy ennakkomyyntipisteissä tuntia ennen ottelun alkua. Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, ellei muuta ilmoiteta. Aikataulu on voimassa sekä U20 SM-liigaotteluissa että edustusjoukkueen Mestis-otteluissa.

 

Pääsylippujen hinnat 2022-2023

 

TUTO Hockeyn edustuksen runkosarjan kotiotteluihin liput voi ostaa ennakkoon Lippupisteen myyntipaikoista, joista liput saa jopa viisi euroa edullisemmin. Areenan lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Lipputyyppi Ennakkoon Ovelta
Aikuinen 17 20
Erikoislippu* 12 15
Nuori (7-16-vuotiaat) 5 5
Perhelippu 2 aikuista ja 1-5 lasta/nuorta 35 45

 

Erikoislippu

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet**.

Rekisteröitynyt kannattaja

**Rekisteröitynyt kannattajaryhmän jäsen = TUTO Rebels -yhdistyksen jäsen tai TUTO Hockey Oy:n tunnustaman muun sellaisen rekisteröidyn yhdistyksen jäsen, joka säännöissään ilmoittaa kannattavansa TUTO Hockeytä. Kannattajayhdistys toimittaa TUTO Hockey Oy:lle ajantasaisen jäsenluettelon, jonka perusteella rekisteröitynyt kannattaja saa etuhintaisen kausikortin tai lipun.

Perhelippu

TUTO Hockeyn perhelippu sisältää pääsyliput kahdelle aikuiselle ja 1-5 lapselle/nuorelle. Perhelippu on myynnissä sekä Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa että Areenan ovella. Oston yhteydessä annetaan vain yksi lippu, jolla koko ryhmä (2 aikuista ja 1-5 nuorta) pääsee suoraan sisälle. Ryhmän on tultava otteluun saman aikaisesti.

Saattajalippu

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat TUTO Hockeyn kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2022-2023. Lipun saa ottelupäivinä Areenan lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

 

Pääsylippujen hinnat sisältävät palvelumaksun. TUTO ei vastaa ennakkomyyntipisteiden palvelumaksumuutoksista, mutta pyrkii tiedottamaan niistä mahdollisuuksien mukaan.

 

 

TUTO Hockeyn U20 SM-liigaotteluiden liput ovat myynnissä lähtökohtaisesti vain Areenan lipunmyynnissä. Mikäli liput tulevat ennakkomyyntiin, ilmoitetaan siitä TUTO Hockeyn kotisivuilla. Asian voi tarkistaa myös U20 otteluohjelmasta, jossa on linkki Lippupisteen verkkokauppaan, mikäli lippuja on myynnissä ennakkomyyntipaikoissa.

 

Lippujen hinnat 2021-2022

Ottelulippu

*TPS-, ja HIFK-ottelut

Pääsylippu 5 euroa 10 euroa
alle 7-vuotiaat ilmaiseksi    

 

*Ennakkoon suuren kiinnostuksen peleissä (TPS-, ja HIFK-ottelut) lipunhinta on 10 euroa. Yllä mainitut hinnat ovat Areenan lipunmyynnistä ostettavien lippujen hintoja. Mikäli liput tulevat ennakkomyyntiin, ilmoitetaan ennakkolippujen erikseen.