Liput

 

Mestis

Liput TUTO Hockeyn Mestis-otteluihin myy:

 

 

Nuorten SM-liiga

TUTO Hockeyn A-nuorten otteluihin lippuja on myynnissä vain Marli Areenan lipunmyynnissä, ellei toisin ilmoiteta.

 

Tapahtuman aikataulu

Ennakkolilipunmyynti päättyy ennakkomyyntipisteissä tuntia ennen ottelun alkua. Marli Areenan ovet ja lipunmyynti avataan tuntia ennen ottelua, ellei muuta ilmoiteta. Aikataulu on voimassa sekä A-nuorten SM-liigaotteluissa että edustusjoukkueen Mestis-otteluissa.

 

Pääsylippujen hinnat 2017-18

 

 

Runkosarja 2017-18

TUTO Hockeyn edustuksen runkosarjan kotiotteluihin liput voi ostaa ennakkoon Lippupisteen myyntipaikoista, joista liput saa jopa viisi euroa edullisemmin. Marli Areenan lipunmyynti aukeaa tuntia ennen ottelun alkua.

Lipputyyppi Ennakkoon Ovelta
Aikuinen 15 20
Erikoislippu* 10 15
Nuori (7-16-vuotiaat) 3 5
Perhelippu 2 aikuista ja 1-5 lasta/nuorta 30 40

 

Erikoislippu

*Erikoslippuun ovat oikeutettuja opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja rekisteröityneen kannattajaryhmän jäsenet**.

Rekisteröitynyt kannattaja

**Rekisteröitynyt kannattajaryhmän jäsen = TUTO Rebels -yhdistyksen jäsen tai TUTO Hockey Oy:n tunnustaman muun sellaisen rekisteröidyn yhdistyksen jäsen, joka säännöissään ilmoittaa kannattavansa TUTO Hockeytä. Kannattajayhdistys toimittaa TUTO Hockey Oy:lle ajantasaisen jäsenluettelon, jonka perusteella rekisteröitynyt kannattaja saa etuhintaisen kausikortin tai lipun.

Perhelippu

TUTO Hockeyn perhelippu sisältää pääsyliput kahdelle aikuiselle ja 1-5 lapselle/nuorelle. Perhelippu on myynnissä sekä Lippupisteen ennakkomyyntipaikoissa että Marli Areenan ovella. Oston yhteydessä annetaan vain yksi lippu, jolla koko ryhmä (2 aikuista ja 1-5 nuorta) pääsee suoraan sisälle. Ryhmän on tultava otteluun saman aikaisesti.

Saattajalippu

Saattaja-/avustajakorttilaiset saavat TUTO Hockeyn kotiotteluihin vapaalipun kaudella 2017-18. Lipun saa ottelupäivinä Marli Areenan lipunmyynnistä korttia näyttämällä.

 

Pääsylippujen hinnat sisältävät palvelumaksun. TUTO ei vastaa ennakkomyyntipisteiden palvelumaksumuutoksista, mutta pyrkii tiedottamaan niistä mahdollisuuksien mukaan.

Lippupisteen verkkokaupassa ja ennakkomyyntipaikoissa peritään myös 1.12018 alkaen ostotapahtumakohtainen toimitusmaksu. Verkkokaupassa toimitusmaksu on 1 euron ja ennakkomyyntipaikoissa 2 euroa. Lue laajempi uutinen toimitusmaksusta ja katso havainnekuva aiheesta tästä.

 

TUTO Hockeyn A-nuorten SM-liigaotteluiden liput ovat myynnissä lähtökohtaisesti vain Marli Areenan lipunmyynnissä. Mikäli liput tulevat ennakkomyyntiin, ilmoitetaan siitä TUTO Hockeyn kotisivuilla. Asian voi tarkistaa myös A-nuorten otteluohjelmasta, jossa on linkki Lippupisteen verkkokauppaan, mikäli lippuja on myynnissä ennakkomyyntipaikoissa.

 

Lippujen hinnat 2017

Syksy 2017

*TPS-, ja HIFK-ottelut

Pääsylippu 5 euroa 10 euroa
alle 7-vuotiaat ilmaiseksi    

 

*Ennakkoon suuren kiinnostuksen peleissä (TPS-, ja HIFK-ottelut) lipunhinta on 10 euroa. Yllä mainitut hinnat ovat Marli Areenan lipunmyynnistä ostettavien lippujen hintoja. Mikäli liput tulevat ennakkomyyntiin, ilmoitetaan ennakkolippujen erikseen.

 

Ennakkolipunmyyntipaikat Turun seudulla

  • K-Citymarket (Länsikeskus, Kupittaa, Ravattula, Skanssi)
  • Prisma (Itäharju, Mylly, Tampereentie, Länsikeskus, Piispanristi)
  • Wiklund
  • Stockmann
  • Naantalin Matkailu
  • Lippu.fi

Lippupisteen kaikki koko Suomen myyntiverkosto löytyy täältä,  jokaisesta niistä voi ostaa lippuja TUTOn kotiotteluihin.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Harjoitusottelut & Suomen Cup 2017

TUTO Hockeyn edustusjoukkueen harjoitus- ja Suomen Cupin otteluihin lippuja saa Marli Areenan lipunmyynnistä, joka aukeaa tuntia ennen ottelua. Mikäli ottelun liput tulevat ennakkomyyntiin, ilmoitetaan  siitä erikseen. Asian voi tarkistaa myös otteluohjelmasta, jossa on linkki Lippupisteen verkkokauppaan, mikäli lippuja on myynnissä ennakkomyyntipaikoissa.

 

Lippujen hinnat 17-18

Harjoitusottelut & Suomen Cup

Ovelta
Lipputyyppi  
Aikuinen 10
Erikoislippu* 5
Nuori (7-16-vuotiaat) 5
Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi