Käyttöehdot

Säännöt ja ehdot

1. Kilpailun järjestäjä on TUTO Hockey Oy, joka vastaa Kilpailun sisällöstä. Osallistumalla tähän Kilpailuun kaikki osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

2. Järjestäjällä on oikeus rekisteröidä ja käsitellä osallistujien antamia henkilötietoja Kilpailun ja siihen liittyvien toimenpiteiden toteuttamiseksi. Järjestäjä voi käyttää antamasiasi tietoja omissa asiakasrekistereissä. Järjestäjä ei luovuta tietoja kolmannelle osapuolelle missään tapauksessa.

3. Kilpailuun osallistutaan TUTO Hockey Oy:n -kampanjasivustolla olevalla lomakkeella 17.09.2013 - 18.09.2013 (klo 18:30) välisenä aikana. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa, jonka asuinpaikka on Suomi.

4. Kilpailun Pääpalkinnon voittaja valitaan ja hänelle ilmoitetaan voitosta puhelimitse torstaina 19.09. TUTO Hockey Oy:n edustajat valitsevat kilpailuun hyväksytysti ilmoitettujen ja sääntöjen mukaan osallistuneiden joukosta voittajan. Pääpalkintona on TUTO-kortti kaudelle 2013-14. Voittoa ei vaihdeta rahaksi tai muiksi hyödykkeiksi. Voittajalle ilmoitetaan voitosta puhelimitse osallistumisen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon. Mikäli voittaja on estynyt vastaanottamaan palkintonsa tai ei vastaa voitosta kertovaan puheluun, valitaan kyseiselle palkinnolle uusi voittaja. Mikäli palkintojen saamisesta on soveltuvan lainsäädännön mukaan maksettava veroja tai muita maksuja, vastaavat palkintojen voittajat tällaisista maksuista.

5. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä eikä vastaa siitä missään suhteessa. Facebook ei vastaa tapahtuman toteutuksesta, rahoituksesta, hallinnoinnista tai hyväksymisestä eikä muutenkaan. Kilpailuun osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista tapahtumaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.