TUTOlle jo kahdeksas perättäinen kotivoitto

TUTO Hockey – KeuPa HT

4-1 (1-1, 1-0, 2-0)

Tilastot

Viikko sitten TUTO vieraili Keuruulla isäntien ollessa vieraitaan vahvempi. Tällä kertaa isännöintivuoron saanut TUTO antoi vähintään samalla mitalla takaisin kyykyttäen keuruulaisia lopulta lukemin 4-1. Yli 1500 katsojan edessä kotijoukkueen takuumiehinä toimivat Juho Virtanen ja Tomi Wilenius maaleillaan sekä Karolus Kaarlehto 26 torjunnallaan.

Aki Keinänen keskittyi alkulämmittelyssä mailansa lämmittämiseen.

Pitopalvelu Maijalaineen Satu Arsalo toimitti avauskiekon.

Tasaisen ensimmäisen erän aikana peli pyöri molemmissa päissä, mutta Kaarlehto seurasi kiekon kulkua tarkasti.

Maskityöskentely oli ajoittain sangen lennokasta. Maskit eivät kuitenkaan aina auttaneet, sillä vetoja myös blokattiin ahkerasti.

Vierasjoukkue kuvitteli siirtyneensä johtoon avauserässä.

Videotarkistuksen jälkeen tuomio oli kuitenkin selkeä. Ottelu jatkui maalittomana.

Noin minuuttia myöhemmin Juho Virtanen avasi TUTOn maalitilin.

Kalle Moision otteet olivat totutun fyysiset.

Ensimmäisen erän viimeisellä minuutilla KeuPan Panu Hyyppä tasoitti pelin.

Erätauolla TUTOn tanssitytöt piristivät katsojia ja toiseen erään lähdettiinkin hyvillä mielin.

Kotijoukkue saapui toiseen erään täynnä energiaa.

Ajassa 25:24 Tomi Wilenius siirsi TUTOn jälleen johtoasemaan upealla vahanaikaisella.

Kaarlehto venyi loppupelin ajan joka kerta kiekon eteen tylsistyttäen vieraat.

Pelin kulkiessa mallikkaasti Moisiolla oli aikaa halailla vieraiden kanssa.

Toisella erätauolla toipilaana yhä oleva Anssi Virkki jakoi nimikirjoituksia kaikille halukkaille Mehukatti-aitiossa.

Laukaisutahti pysyi läpi ottelun varsin kiivaana.

Vetojen runsas lukumäärä tuotti Petri Pitkäselle teknisiä ongelmia.

Maalieron kasvaessa kahteen uskalsi Virtanenkin jo hieman hymyillä.

Konsta Mesikämmen teki joukkueelleen karhunpalveluksen taklaamalla itselleen pelirangaistuksen. Niko Karhu ei katsonut Mesikämmenen toimintaa hyvällä.

Isompaan rangaistukseen katkennut takaa-ajo harmitti vieraspenkin takana.

Päävalmentaja Miika Elomo oli luonnollisesti tyytyväinen omiensa toimintaan.

Vieraita hirvitytti TUTOn jämäkkä peliote.

Wilenius kaunisteli luvut vielä siirtämällä kiekon tyhjään maaliin.

Seuraavan kerran TUTO pelaa perjantaina 27.1. Silloin Kupittaalle saadaan vieraita Heinolasta Peliittojen saapuessa Turkuun ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tule kannustamaan kotijoukkue voittoon! Tuttuun tapaan liput saat edullisemmin ennakkoon Ticketmasterin lipunmyyntipisteistä tai TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...