K-Vantaa vei revanssiviikonlopun avausosan

K-Vantaa – TUTO Hockey

3-2 JA (1-1, 0-1, 1-0, 1-0)

Tilastot

TUTO Hockey ja K-Vantaa pelasivat perjantaina Mestiksen revanssiviikonlopun ensimmäisen osan Vantaalla. K-Vantaa voitti ottelun jatkoajan jälkeen maalein 3-2.

”Todella tasainen ja hyvä jääkiekkopeli. Tuskin ’Ikakaan’ kovin pettynyt on omiensa suoritukseen, enkä ole minäkään”, sanoi K-Vantaan päävalmentaja Simo Mälkiä ottelun jälkeen.

TUTO meni avauserässä ensin Rasmus Kulmalan maalilla johtoon, mutta Nico Friman toi kotijoukkueen vielä saman erän aikana tasoihin. Kahden erän jälkeen turkulaiset johtivat ottelua Aki Juuselan osumalla, mutta kuutisen minuuttia ennen kolmannen erän loppua Friman toi illan toisellaan lohipaidat jälleen tasoihin.

”Pomppumaalilla tasoihin, olisiko ollut nollakulmasta”, pettynyt Ismo Lehkonen kommentoi.

TUTO pääsi erän lopussa vielä pelaamaan ylivoimaa, mutta ratkaisu vietiin jatkoajalle.

”Päästiin vielä ylivoimalle, muttei pystytty ratkomaan.”

Frimanille hatullinen

Jatkoajalla Nico Friman täydensi hattutemppunsa ja ratkaisi K-Vantaalle kaksi pistettä. Tilanne lähti TUTOn pitkän hyökkäysalueen pyörityksen jälkeen.

”Väsyneet Vantaan kaverit pääsivät 2 vs. 0 -hyökkäykseen meidän tuoreita miehiä vastaan ja kiekkopeli oli siinä”, Lehkonen kertoi.

Joukkueet kohtaavat uudelleen heti lauantaina Kupittaan Marli Areenalla. Ottelu alkaa klo 17.00.

”Parasta, että taistelu jatkuu huomenna”, sanoi Mälkiä.

Mahdollisiin kokoonpanomuutoksiin Ismo Lehkosella oli lyhyt kommentti.

”Meillä muuttuu.”

Liput lauantain TUTO Hockey-K-Vantaa-otteluun voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...