K-Vantaa antoi TUTOlle totaalisen selkäsaunan

TUTO Hockey – K-Vantaa

0-6 (0-1, 0-5, 0-0)

Tilastot

Marli Areenan lauantai-illassa nähtiin jääkiekko-ottelu, jossa toisella joukkueella onnistui kaikki, eikä toisella joukkueella onnistunut mikään. Kotijoukkue TUTO Hockey jäi K-Vantaan jyrän alle maalein 0-6.

Jo ottelun alusta lähtien oli nähtävissä, että vierasjoukkue K-Vantaa oli hyvällä ilmeellä liikkeellä. Perjantaina sarjakärki KooKoon Kouvolassa kaatanut TUTO jäi sen sijaan telineisiin.

”Pakko pyytää anteeksi paikallaolijoilta. Tästä menee iso osa mun piikkiin. Eilistä peliä ei ilmeisesti pystytty nollaamaan ja kyllä meillä epäonnistui valmistautumisesta lähtien kaikki”, sanoi TUTOn päävalmentajana Ismo Lehkosen toimitsijakiellon aikana toiminut Hermanni Vidman.

K-Vantaa iski ensimmäisessä erässä yhden maalin ja toisessa peräti viisi. Ottelussa nähtiin myös yksi suihkukomennus, kun TUTOn Juha-Matti Rautajoki lensi laitataklauksesta suihkuun. Tulokseen silminnähden äärimmäisen pettynyt Vidman ei tappiota juurikaan selitellyt.

”Tunne vei liikaa tekemistä. Eka erä oli laiska ja ajateltiin, että siitä parannetaan. Jotenkin jäi vaan sellainen olo, ettei saatu konetta käyntiin. Joukkue ei ollut valmis tänään pelaamaan.”

Lankisella 47 torjuntaa

TUTO vaihtoi 0-3 tilanteessa maalivahtia, kun Kimmo Meriläinen luisteli kotijoukkueen veräjälle Kaapo Kähkösen tilalle. Tämäkään ei auttanut kotijoukkuetta, vaan vantaalaiset iskivät Meriläisen taakse neljään minuuttiin kolme maalia. Kevin Lankinen K-Vantaan maalilla torjui nollapelissään peräti 47 kertaa.

”Nuorelle joukkueelle tulee paljon virheitä ja ilman Lankisen loistavaa peliä tämä olisi voinut kääntyä ihan kumpaan suuntaan tahansa. Nyt saatiin ketsuppipullo auki. Eilen oli samanlaisia paikkoja, mutta niistä lauottiin tolppaan tai maalivahti torjui ne”, kiitteli K-Vantaan päävalmentaja Jami Kauppi ottelun jälkeen.

TUTO Hockeylla on seuraava kasvojenpesun paikka keskiviikkona kotona Marli Areenalle, jonne vieraaksi saapuu JYP-Akatemia. Liput maksavat 11 euroa ja lauantain häpeällisen esityksen vuoksi keskiviikon otteluun saa lipunostajat ja kausikorttilaiset tuoda kaverin mukaan ilmaiseksi. Osta liput TÄSTÄ

K-Vantaa näytti TUTOlle, miten paikoista tehdään maalit.

Jaa eteenpäin:

TUTOpodin toisessa jaksossa...

Lue lisää

Hienon vierasryöstön myötä TUTO tuo tämän pudotuspelisarjan vielä kerran Kupittaalle, joten jo huomenna on kevään pelejä...